Compartir, , Google Plus, Pinterest,

Imprimir

Posted in:

villavicencio

Sevilla, 8 de juny de 2017

Durant l’acte inaugural del LXXXII Congreso Nacional de Urología, el Dr. Humberto Villavicencio va ser condecorat amb la Medalla Francisco Díaz, màxim guardó que atorga l’Asociación Española de Urología, a la trajectòria professional urològica.

El Dr. Villavicencio és Director de la Fundació Puigvert, ex-president de la Societat Catalana d’Urologia i de l’Asociación Española de Urología y ex-presidente de la Confederación Americana de Urología.

La Medalla va ser entregada pel President de l’Asociación Española de Urología, Dr. José Manuel Cózar, qui va elogiar la carrera professional i humana del Dr. Villavicencio. Posteriorment, en un breu discurs d’acceptació, el guardonat va recordar la figura del Dr. Antonio Puigvert, fundador de la Institució on el Dr. Villavicencio ha desenvolupat la seva carrera professional.