vargas

Benvolguts companys,

Fa més de 25 anys que pertanyo a aquesta societat, des de la meva etapa de resident i els meus primers anys com a uròleg. Aquesta societat és reflex de la nostra professió i de la comunitat de persones que hi treballen, per tant és un orgull formar part d’ ella i un honor presidir-la. Crec que la meva experiència acumulada en aquests temps pot ajudar-me en el repte de ser President de la nostra Societat Catalana d’Urologia. En 70 anys d’història son tants els uròlegs de prestigi, tant nacional com internacional, que han estat membres , que citar-los allargaria en excés aquest escrit. Hem de seguir sent la societat que entre tots ells han estat construint, mantenir la solidesa i el prestigi de la mateixa, fites que amb el nivell de la urologia catalana del segle XXI segur seran fàcils d’assolir.

Les diferents Juntes Directives de la Societat Catalana d’Urologia han fet una gran feina que hem de continuar

Tinc la voluntat de col·laborar d’una manera activa i de continuar la labor d’aquesta institució i també de generar nous reptes. Les diferents Juntes Directives de la Societat Catalana d’Urologia han fet una gran feina que hem de continuar. És evident el nivell d’excel·lència tant assistencial com científic de la Urologia Catalana, la Societat Catalana d’Urologia sempre donarà el suport necessari, involucrant-se i potenciant els valors de la nostra urologia, posicionant-la en el lloc que es mereix. Fomentarem els cursos de formació que es fan als diferents hospitals, prenent també cura de la formació en urologia.

Els nostres residents són el futur de la Urologia Catalana i des de la Societat hem de vetllar per una formació de qualitat

Els nostres residents són el futur de la Urologia Catalana i des de la Societat hem de vetllar per una formació de qualitat, assolint els objectius imprescindibles, recolzant els seus interessos. Tenim també la responsabilitat de consolidar la comunitat urològica catalana com una única unitat. Afortunadament els uròlegs no som tants com perquè hi hagin tantes diferències en els nostres objectius. La Societat ens ha d’emparar en el món laboral, conèixer les nostres reivindicacions i treballar per unes remuneracions justes. Des de la junta activarem la comunicació amb una web operativa i una connectivitat via mail activa. L’uròleg ha de fer servir la Societat Catalana d’Urologia, fer- la seva i sentir-la útil.

Amb tots aquest objectius assumeixo la responsabilitat i compromís amb la nostra Societat per a liderar un equip, una junta, amb el objectiu principal de treballar per a tots vosaltres.

Cordialment,

Dr. César Vargas Blasco
president@scurologia.cat

signatura_vargas